Aplicon ryhmäliikunta – tarjoamme jopa 100 viikkotuntia!

Aplicon neljästä ryhmäliikuntatilasta löydät monipuolisen tuntivalikoiman. Ohjelmassa on joka päivä perustunteja, koreografiaa, lihaskuntoa ja sisäpyöräilyä. Venyttely, jooga, pilates ja rentoutus -tunnit puolestaan huoltavat lihaksia ja rentouttavat. Keväästä syksyyn on vielä käytettävissä APLICO OUTDOOR-alue jossa voi tehdä treenin omalla ajalla tai ohjatusti.

Tarkemmat tuntikuvaukset löydät tuntikalenteristamme. Sähköisessä tuntikalenterissa on jokaisen tunnin kohdalla tarkempi kuvaus tunnin sisällöstä, mitä tunnilla tarvitaan mukaan, mahdolliset erikoisvarusteet ja maininta, mikäli tunnilla on jotain vaatimuksia tai rajoitteita.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat ja auttavat sinua jokaisella tunnilla. Sisäpyöräilyyn, kahvakuulaan ja kuntonyrkkeilyyn on joka viikko lukujärjestyksessä oma tekniikkavartti. Suosittelemme tulemaan näihin lajeihin mukaan tekniikkavartin kautta niin saat kaiken tarvittavan infon ajan kanssa. Kaikille jäsenillemme kuuluu omaohjaaja, joka auttaa sinua tuntien valinnassa.

Ryhmäliikuntatunneillamme on 100 % takuu. Tunnit pidetään aina sovitusti. Liikunnanohjaajamme kouluttautuvat säännöllisesti ja tuomme jatkuvasti uusia tuulia tunneille.

 

Virtuaalitunnit lisäpalveluna

Aplicolla on mahdollisuus myös käydä virtuaalisilla ryhmäliikuntatunneilla. Sali 3:n tilassa on ajastettuna tunteja, jotka käynnistyvät automaattisesti. Ohjaus ja opastus tulee virtuaalisesti. Tämä on hyvä lisä esimerkiksi aikaisissa aamuissa tai juhlapyhinä kun ohjattua liikuntaa ei ole tarjolla. Kuntosaliharjoituksen päätteeksi on mukava venytellä ohjatusti tai tehdä esimerkiksi core – kehonhallintaharjoitus.

Tapahtumakalenteri ja tapahtumat

Tapahtumakalenteriin merkkaamme, pinkillä värillä olevat tunnit, kaikkea extraa mitä haluamme tarjota jäsenillemme. Tunnit voivat olla kerta luontaisia tai kurssimuotoisia. Tapahtumia järjestämme pitkin vuotta, mihin jäsenet ovat aina tervetulleita. Mainittakoon vaikka Aplicon kauden startit, halloween, pikkujoulut ja BFF-illat. Nämä ovat sinun jäsenetujasi, joilla pyrimme motivoimaan ja luomaan elämyksiä arkeen.


Tuntien varaus

Jäsenenä sinun on mahdollista varata paikkasi eri ryhmäliikuntatunneille kirjautumalla järjestelmäämme. Tunnit ovat varattavissa 2 viikkoa aikaisemmin. Suosittelemme varaamaan paikan kaikille tunneille. Näin varmistat että pääset varmasti tekemään harjoituksen ja me pystymme informoimaan sinua, jos tuntiin tulee jotain muutoksia esim. sairastapauksissa.

Varaus täytyy lunastaa 5 minuuttia ennen kyseisen tunnin alkua tai menetät paikkasi varasijalla olevalle.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan tunnille, muistathan perua tekemäsi varauksen. Näin mahdolliset varasijalla olevat asiakkaat pääsevät tunnille. Varauksen voi peruuttaa varausjärjestelmän kautta tai soittamalla vastaanottoomme. Nähdään tunneilla!
 

Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy