Palvelut

Aplicon asiakaspalvelu, ryhmäliikunta, henkilökunta ja klubi itsessään on palkittu kymmeniä kertoja Suomen parhaana CMS Klubina. Valitsijoina ovat toimineet omat asiakkaamme. Asiakaspalvelu on meidän joukkueelle lähellä sydäntä. Tervehdimme jokaisen taloon tulevan ja palvelulupauksemme sinulle on elämyksiä arkeen. Ilolla sinut tapaamme ja teemme parhaamme joka päivä.


Vastaanotto ja Aplico Shop

Vastaanotostamme voi ostaa kahvin ja välipalan. Jääkaapeistamme löytyvät vedet, vichyt ja monipuoliset palautusjuomat. Pyyhkeet, joogamatot, juomapullot ja monet muut pientarvikkeet saat kätevästi Aplico Shopistamme. Kuukauden tuotteita valitsemme asiakkaiden toiveiden mukaan.


Jäsenpalvelut

Suosituin tapa liikkua meillä on Aplicon jäsenyys. Valitse oma jäsenyytesi kolmesta vaihtoehdostamme. Perhealennuksen saat jo toisesta saman perheen jäsenyydestä.

Lue lisää jäsenyyksistä »


Kortit

Jäsenyyden lisäksi voit ostaa kortin itsellesi kuukaudeksi tai vaikka useammaksi kerrallaan. Terveysliikuntakortilla liikut edullisesti kerran viikossa vaikka muun harrastuksen ohella. Helposti tutustumaan pääset viikko – ja päiväkorteillamme.

Lue lisää korteista »


Personal training

Henkilökohtainen valmentaja, eli Personal Trainer on monien liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien kysymysten ammattilainen. Aplicossa toimii viisi Personal traineria, jotka ovat valmiina auttamaan sinua näiden kysymysten parissa.

Lue lisää personal trainingista »


Valmennusryhmät

Valmennusryhmät ovat 12 viikon pienryhmiä valmentajan ohjauksessa. Valmennusryhmästä saat lisää puhtia oman tavoitteesi saavuttamiseksi. Ryhmän ja valmentajan tuki on varma motivaation lisääjä. Tarjoamme sinulle 6 eri valmentajaa ja 6 eri tyyliä, joista voit valita itsellesi sopivan haasteen. Syksyn 2018 valmennusryhmät ovat myynnissä nyt ja paikkoja on rajoitetusti. Ryhmät alkavat syys- ja lokakuussa 2018. Valitse ryhmäsi ja kehity pienryhmässä valmentajan opissa. Valmennusryhmät ja valmentajat:

- Kiinteämpi valmennukset – linda.tiirikainen@aplico.fi, petra.vuorinen@aplico.fi, christian.soderholm@aplico.fi

- Fustra valmennukset – johanna.osterberg@aplico.fi, miikka.vuorinen@aplico.fi

- Akrobatia valmennus – risto.viranen@aplico.fi

Lue lisää valmennusryhmistä » Haluan kuulla lisää valmennusryhmistä »


Lastenliikunta ja nuortenliikunta

Aplicon lastenliikunta tarjoaa tekemistä perhejumpasta teini-ikään asti. Perhejumpat alkavat 1 vuoden iästä aina 5 vuoteen asti. Perheliikunnat sisältyvät jäsenyyteen. Lasten oma karhupaini ja tanssi, kuin tähti – ryhmät pitävät perheen pienimmät liikkeessä. Sportage – ryhmä on oma liikuntaryhmä 13-15 vuotiaille.

Haluan kuulla lisää lasten- ja nuortenliikunnasta » Ilmoittautuminen ryhmään »


Kurssitarjonta

Kurssitarjonnassa tarjoamme mm. X-METHOD GROUP – ryhmän. X-Method Group on vaativa, mutta palkitseva ryhmäliikuntaohjelma. Takaamme motivoituneille ja ohjelmaan sitoutuneille huikean kehityksen – tulostakuulla! Kokoontuminen kerran viikossa ja toisen treenin teet oman aikataulun mukaan. Yksi harjoittelukerta kestää 60 minuuttia ja se koostuu kolmesta 20 minuutin mittaisesta osa-alueesta; Kestävyys, Voima ja Kunto.

Haluan kuulla lisää kursseista » Syksyn 2018 kurssitarjonta » Ilmoittautuminen ryhmään »


Lapsiparkki Omppula

Tarjoamme lisämaksutta jäsenillemme ohjatun lapsiparkin. Alaikäraja Omppulaan on 6 kk. Ohjattuina aikoja Omppulaan varataan paikka varausjärjestelmästä tai vastaanotosta 019 312 880.

Ei jäsenet voivat ostaa lapsiparkkiin paikkoja 10 € / tunti.


Klubitila Huvitus

Meiltä löydät 25 henkilön kokoustilan. Tilassa oma wc ja perinteiset kokoustilan välineet mm. tietokone, videotykki, fläppitaulu ja kahvikupit. Klubitilan vuokra on 25 € tunnilta. Kokoustilasta löytyy myös 5 henkilön sauna -ja suihkutilat. Käyttö lisämaksusta.

Kysy tarjousta omaan kokouspäivään »


Solarium

Aplicossa on kaksi solariumia. Naistenpukutilassa oleva solarium on nonstop ja toinen on varattavissa vastaanotosta ja avoin naisille ja miehille. Solarium toimii kolikoilla tai vastaanotosta ostettavalla sirukortilla. Kertamaksu 21 minuuttia on 7 €.


Infrapunasauna

Talossamme on kaksi infrapunasaunaa. Saunat ovat molemmissa pukutiloissa ja kuuluvat jäsenetuna asiakkaillemme.

 

Kyllä, haluan kuulla lisää palveluistaNimi*:

Osoite*:

Puhelin*:

Sähköposti*:


Haluan kuulla lisää:

valmennusryhmistä
lasten- ja nuortenliikunnasta
kursseista

Viesti:

Kysy tarjousta omaan kokouspäivään Klubitila Huvituksessa:


Roskapostisuojaus:Paljonko on seitsemän plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy